Д-р Бранимир Пенев

Образна диагностика

  Д-р Бранимир Пенев завършва медицина през 1992 г. в Мeдицински университет - гр. Варна, с почти пълно отличие. През 1998 г. придобива специалност "Образна диагностика". Последователно работи във Военномедицинска академия, гр. София, в Отделение по образна диагностика на МБАЛ, гр. Русе и в СМДЛ "Скендиагностик", гр. Русе. От май 2009 г. работи в Клиниката по образна диагностика на МБАЛ "Токуда" гр. София. 

  Д-р Пенев води лекции и упражнения в студентския курс за рентгенови лаборанти за модулите "Компютърна томография" и "Магнитно-резонансна томография". Участва като гост-лектор на редовните срещи на Северозападното дружество по пулмология, на ежегодните срещи на Българското дружество по кардиоторакална рентгенология и Училището по кардиология. Участва активно в програмите "HALEY Project", "GREF" и множество научни форуми в България и чужбина, посветени на новостите в образната диагностика.

  Д-р Пенев е член на Българската асоциация по радиология и Българското дружество по кардио-торакална рентгенология, European Society of Radiology, European Society of Cardiac Radiology. 

Запишете се за преглед

Ако имате въпроси, или искате да запазите час за преглед, обадете ни се на 0700 300 71 или на 0888 469 239.